Wie 

Heb je het gevoel dat je niet alles zegt wat je voelt, dat je vaak rond blijft lopen met gevoelens of zaken die je raken?  Vind je het lastig om zaken te bespreken omdat je bang bent dat anderen je niet meer aardig vinden en vermijd je daarom liever lastige situaties? Heb je weleens het gevoel dat je niet datgene bereikte wat je eigenlijk zou willen en vind je het moeilijk om te zeggen wat je echt wilt?

Eigenlijk wil je je weer energiek, krachtig en vol leven voelen. Je wilt assertiever in het leven staan en zowel zakelijk als privé een actieve bijdrage leveren op basis van hetgeen je zelf wilt.

Kern

The Human Element is een programma dat de interactie tussen mensen  versterkt.  Aan de hand van een verbeterd inzicht in eigen gedrag, gevoel  en eigenwaarde, wordt de persoonlijke effectiviteit duurzaam vergroot. Deelnemers worden bewust van hun persoonlijke voorkeuren in sociale interactie en leren hoe deze voorkeuren hun persoonlijke effectiviteit beïnvloed.

Vervolgens krijgen de deelnemers aan dit Cornerstone programma eenvoudige handvatten om hun persoonlijke effectiviteit in relaties, zowel zakelijk als privé, te verbeteren. Deelnemers  worden door de trainers en de andere deelnemers ondersteund om hun negatieve gevoelens en beperkende gedachtes te overwinnen. The Human Element draagt bij aan een doorlopend ontwikkelingsproces.

Inhoud

Het Cornerstone programma duurt 3½ aaneengesloten dagen (9 dagdelen) en is beschikbaar als incompany en open training. Meer gegevens over de trainingsopbouw … Download >

Resultaat individueel

Een deelnemer aan The Human Element:

  • Heeft zijn zelfbewustzijn duurzaam verhoogd door inzicht in eigen gedrag, gevoelens en zelfbeeld.
  • Voelt zich opgelucht en energiek omdat hij beter weet hoe hij in het leven staat.
  • Heeft meer zelfvertrouwen en zelfrespect.
  • Vergroot zijn persoonlijke productiviteit, effectiviteit en creativiteit.
  • Herkent en vermindert zijn verdedigingsmechanismen en staat daardoor meer open voor anderen.
  • Stelt zich minder strijdvaardig op en is minder veroordelend naar de buitenwereld.
  • Is beter in staat zijn eigen grenzen en die van een ander te respecteren.
  • Heeft veel meer regie over zijn toekomstige keuzes.