Wie 

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling is een programma voor individuen of groepen die vragen hebben over hun loopbaan. Misschien ben je na jarenlange trouwe dienst ontslagen en word je gedwongen een nieuwe baan te vinden. Of je loopt al langere tijd te wikken en te wegen, wilt wel een keer iets anders doen, maar bent je niet bewust van hetgeen je in je loopbaan wilt bereiken?

Maar het kan ook zijn dat je het nergens lang uithoudt. Waarom wijzig je zo vaak van baan en word je daar onrustig van?

Het kan ook zijn dat je aan de vooravond van jouw studiekeuze staat. Hoe weet je dan nu al wat je straks wilt worden?

Kern

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling is een geïntegreerde aanpak voor loopbaanplanning, die veel dieper gaat dan de meer traditionele loopbaanbegeleiding of outplacement.

In deze training zoeken deelnemers vrijwillig hun grenzen op om op zoek te gaan naar hun persoonlijke werkdoel. Het gaat er niet om wat je kan, maar om wie je bent, waar je energie van krijgt en wat je door je werk wilt betekenen. Maar vervolgens ook hoe je daar geld mee kan verdienen.

De deelnemers worden door het programma bewust van hun persoonlijke voorkeuren in sociale interactie en leren hoe deze voorkeuren hun loopbaankeuzes beïnvloeden.

Tijdens de training worden de deelnemers ondersteund bij het ontwikkelen en het schrijven van hun persoonlijke missie en loopbaanplan.

Inhoud 

Het Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling programma duurt 3 aaneengesloten dagen (8 dagdelen) en is beschikbaar als incompany en open training. Meer gegevens over de trainingsopbouw … Download >>

Resultaat individueel

Een deelnemer aan Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling:

  • Is zich bewust van zijn persoonlijke drijfveren en weet waar hij energie van krijgt.
  • Weet waarom hij in het verleden bepaalde loopbaankeuzes heeft gemaakt.
  • Heeft zijn persoonlijke missie geschreven die richting geeft aan zijn loopbaan.
  • Een concreet plan van aanpak om invulling te geven aan zijn eigen loopbaan.
  • Meer regie over zijn toekomstige loopbaankeuzes.