Inge Anno

No Photo Available
Annocom BVBA Werk Kessel België Telefoon werk: 0473378862
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Bas Van Beek

Foto van Bas Van Beek
Holtrop Werk Haarlem Telefoon werk: 06-53852174 Website: Holtrop Website: The Mind Fitness
Biography

“Je bent niet alleen wie je bent, je bent ook wat je doet” vanuit die overtuiging ben ik trainer en “believer” geworden van het programma  Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling (KLO). Een training die er voor zorgt dat je je unieke waarden voor jezelf als mens en professional weer helder voor ogen krijgt. Deze training is een bijzondere reis van drie dagen die je zelfbewustzijn vergroot, je vertrouwen geeft om keuzes te maken over je loopbaan en eindigt met een concreet plan voor je toekomst. Zoals een auto met een aantal kilometers op de teller ook jaarlijks een check-up nodig heeft om te kijken of alle onderdelen nog wel goed functioneren, geldt dat ook voor je loopbaan. Ik beschouw de KLO training dan ook als een “APK voor je loopbaan”.

Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling

Lennert Böhmer

Foto van Lennert Böhmer
Spirit Group Werk Lisse Nederland Telefoon werk: 06 22 63 7972 Website: http://www.publicsupport-more.nl Website: http://www.spiritgroup.nl
Biography

Ik ben gespecialiseerd in Talent en LEF! en help mensen het beste uit zichzelf te halen binnen de publieke sector en organisaties in de ingenieurswereld. Het resultaat is dat professionals met versterkt zelfvertrouwen, meer focus, grotere verantwoordelijkheid en bereidheid hun eigen loopbaan vormgeven.

Ik ben mijn loopbaan gestart als ambtenaar. Sinds 2000 werk ik als trainer en adviseur en verzorg al voor de 15de keer het eenjarige talentenprogramma Jonge Helden.  Na gewerkt te hebben bij diverse trainingsbureaus, waaronder KSG Berenschot, ben ik co-eigenaar van ontwikkelingsbureau Spirit Group en het leerbedrijf Public Support & More

In mijn talenten en leiderschapsprogramma werk ik veel met Roestvrij samenwerken want effectief kunnen samenwerken is voor veel professionals en organisatie van levensbelang!

Roestvrij samenwerken is voor mij de meeste persoonlijk leeropzet rondom samenwerken in Nederland.

Expertise

Roestvrij Samenwerken

Annemie van den Boomen

Foto van Annemie van den Boomen
Augere BV Werk Vught Telefoon werk: 0622776696 Website: Augere BV
Biography

Annemie van den Boomen heeft naast haar studie arbeids- en organisatiepsychologie, aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van management, advies- en trainingsvaardigheden en specifieke vakgebieden als NLP, Transactionele Analyse en Emotionele Intelligentie. Daarnaast volgde zij trainingen als moderator voor werkbijeenkomsten en facilitator voor projectmanagers.

Zij heeft haar werkervaring opgedaan in uitvoerende en later management- en bestuursfuncties in profit en non-profit. Zij heeft een lange ervaring als trainer in communicatieve- en management vaardigheden. Zij begeleidt als adviseur kwaliteitstrajecten, licht samen met afdelingen de overlegstructuur door op effectiviteit en efficiency, zet trainingstrajecten uit ter vergroting van de teamperformance en/of persoonlijke effectiviteit en leidt als projectmanager ontwikkeltrajecten in organisaties.

Ze richt zich op het begeleiden en trainen van teams ter verbetering van de teamperformance, en de optimale inzet van individuele competenties. Daarnaast biedt zij managers kans om in korte tijd door middel van praktische actiegerichte personal coaching een persoonlijk actieplan te realiseren.

Op onze website is meer te lezen over onze aanpak en uitgangspunten onder de button “over augere” .

Augere brengt je verder……. door dichtbij te komen.

Expertise

Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Hannah van den Bosch

Foto van Hannah van den Bosch
Van den Bosch Consulting Werk Gravenhage Nederland Telefoon werk: 0703506484 Website: http://www.vandenboschconsulting.nl
Biography

Mijn werkzaamheden liggen vooral op het vlak van coaching. Hierbij is het gedachtegoed van The Human Element de basis. In combinatie daarmee werk ik veel met de Myers Briggs Type Indicator en het Enneagram. Mijn doelgroep is vooral hoger opgeleiden werkzaam in overheidsorganisaties als gemeenten en ministeries. In opdracht van SheConsult zijn daarbij vooral hoger opgeleide vrouwen goed vertegenwoordigd, zowel in het kader van loopbaanvragen als reïntegratie trajecten.

Daarnaast ben ik actief in het bevorderen van de dialoog bij de opzet van de week van de Dialoog in Den Haag.

Expertise

The Human Element

Dion den Brok

No Photo Available
Den Brok Consultancy BV Werk Doetinchem Nederland Telefoon werk: 0653464528
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Martijn van Dam

No Photo Available
 Pentascope Werk Veenendaal Nederland Telefoon werk: 0630854096
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Anja Dobbelsteen

No Photo Available
Wind Beneath Your Wings Werk Schijndel Nederland Telefoon werk: 0613218461
Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Bertina van den Dolder

Foto van Bertina van den Dolder
Matthat Software B.V. Werk Gouda Telefoon werk: 0182-781636 Website: Matthat
Biography

Matthat Software helpt Goede Doelen in het bereiken van haar doelstellingen door het optimaliseren van het informatiemanagement. Daarvoor zetten we onze jarenlange expertise enerzijds en een flexibel en modern informatiesysteem anderzijds in. Ons uitgangspunt is: toegevoegde waarde voor het Goede Doel.

Expertise

The Human Element – element G

Gert Jan van den Eijk

No Photo Available
Werk Delft
Expertise

The Human Element

Ton Fontijn

No Photo Available
Psychology2b Werk Nieuwekerk a/d IJssel Nederland Telefoon werk: 0180313787
Expertise

The Human Element

Lambert de Haas

Foto van Lambert de Haas
De Haas Interim & Consultancy Werk Terheijden Nederland Telefoon werk: 076 587 3250 Website: http://www.dehs.nl
Biography

Organisaties die een bijdrage willen leveren aan onze toekomstige samenleving, hebben te maken met schijnbaar tegenstrijdige uitdagingen.  Ze moeten geld verdienen, goed zijn voor mens en milieu, een prettige  werkomgeving bieden, zekerheid garanderen en vernieuwend zijn.

Alleen bezielde organisaties kunnen de uitdagingen van deze tijd overzien, samenbrengen en blijvend succesvol zijn.

Ik help directeuren, managers en professionals keuzes te maken die leiden tot bezielde organisaties. Centraal hierbij staat een gezonde menselijke dynamiek; de sleutel tot een bezielde bedrijfsvoering.

Als bedrijfskundig adviseur, interim-manager, trainer en coach, werk ik in zuid en midden Nederland voor het MKB en werkmaatschappijen van multinationals.

Expertise

The Human Element

Corien Haver

No Photo Available
Avoine Werk Nijmegen Nederland Telefoon werk: 0640178257 Website: http://www.avoine.nl
Biography

Begeleiden van mensen zodat ze hun eigen valkuil(en) herkennen en er mee kunnen omgaan.

Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken

Ludo Hof

Foto van Ludo Hof
Always a Choice BV Thuis Schijndel Nederland Telefoon werk: 0651845892
Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Gerard Houtman

No Photo Available
Gerard Houtman Coaching en Consulting Werk Hertogenbosch Nederland Telefoon werk: 0651876597 Website: http://gerardhoutmanconsulting.nl
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Catharina Jacob-Plantinga

No Photo Available
Teamtalent Werk Bodegraven Nederland Telefoon werk: 0621700674 Website: http://www.teamtalent.nl
Biography

Teamtalent helpt teams en organisaties succesvol te zijn in hun communicatie en samenwerking met anderen. Dit doen we door mensen bewust te maken van hun eigen talenten, houding en gedrag in de samenwerking.

Wanneer mensen vaardiger zijn in het oplossen van problemen vanuit gezamenlijk belang, zijn zij geneigd elkaar meer op te zoeken en te helpen. Zodra de eilandjes cultuur verdwijnt ontstaat er meer vertrouwen binnen een organisatie en is duurzame verandering mogelijk. En dat is precies waar Teamtalent naar streeft bij de organisaties waar zij voor werkt.

Expertise

Roestvrij Samenwerken

Gerard Kemps

No Photo Available
Rhijnauwen BV Werk Zwammerdam Nederland Telefoon werk: 0653458754
Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Sjaak Kolvenbach

Foto van Sjaak Kolvenbach
Always a Choice BV Werk Oosterbeek Nederland Telefoon werk: 0621943204
Biography

Sjaak Kolvenbach (20 augustus 1957) is zelfstandig trainer en coach. Vanuit zijn eigen bureau Sjaak Kolvenbach Organisatieadvies, Training & Coaching en Always a Choice BV biedt hij professionele ondersteuning bij organisatieveranderingen, managementontwikkelingsprogramma’s en persoonlijke ontwikkeling. Als mede-eigenaar van Always a Choice BV ondersteunt hij een internationaal netwerk van gecertificeerde trainers in The Human Element, Roestvrij Samenwerken en Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling.

Sjaak werkt vanuit zijn ervaring, passie en enthousiasme en heeft een praktische, persoonlijke en direct toepasbare werkwijze. Zonder vastomlijnd programma, want hij werkt graag met wat er bij mensen, groepen en organisaties actueel is. Praktisch is oplossingsgericht, gebruik maken van de creativiteit van mensen zelf, zonder de aandacht voor het besturen en ontwikkelen van organisaties te verliezen. Persoonlijk betekent mensen begeleiden vanuit intrinsieke motivatie, vertrouwen en inzicht. Hiermee wordt individuele ontwikkeling gestimuleerd in de context van de organisatie waarvan mensen deel uitmaken. Sjaak is effectief omdat hij zowel de taal van de medewerkers binnen een organisatie als die van het management spreekt en verstaat.

Sjaak is gewend om met uiteenlopende organisaties te werken, zowel profit als non-profit. Hij werkt onder andere voor: VandeLande Industries, PANalytical, TNO, Ontwikkelcentrum Ede, Genexis, Intertoys, BOAL Aluminium en Sekisui-S-lec en hij coacht managers in het bedrijfsleven.

Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Malou Catherine Laureys

Foto van Malou Catherine Laureys
A Transformational Journey Werk Zink 62 Munte 9820 België Telefoon werk: +32 476 20 52 16 Website: A Transformational Journey
Biography

A Transfromational Journey helpt leidinggevenden, teams en organisaties hun maximaal potentieel te benutten en hun effectiviteit te verhogen door hen te begeleiden en te trainen in o.a Constructieve Communicatie, Duurzame Samenwerking, Authentiek Leiderschap en Stress-en Burnout preventie. De aanpak is diepgaand en duurzaam, met een focus op openheid, zelfinzicht en zelfverantwoordelijkheid en met als resultaat enthousiaste individuen, creatieve teams en succesvolle organisaties.

Expertise

The Human Element

Roestvrij samenwerken

Willem van Leeuwen

No Photo Available
Spirit Group Werk Lisse Nederland Telefoon werk: 0646160476
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3