• De resultaten worden gefilterd op de organisatie: Always a Choice BV

Ludo Hof

Foto van Ludo Hof
Always a Choice BV Thuis Schijndel Nederland Telefoon werk: 0651845892
Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Sjaak Kolvenbach

Foto van Sjaak Kolvenbach
Always a Choice BV Werk Oosterbeek Nederland Telefoon werk: 0621943204
Biography

Sjaak Kolvenbach (20 augustus 1957) is zelfstandig trainer en coach. Vanuit zijn eigen bureau Sjaak Kolvenbach Organisatieadvies, Training & Coaching en Always a Choice BV biedt hij professionele ondersteuning bij organisatieveranderingen, managementontwikkelingsprogramma’s en persoonlijke ontwikkeling. Als mede-eigenaar van Always a Choice BV ondersteunt hij een internationaal netwerk van gecertificeerde trainers in The Human Element, Roestvrij Samenwerken en Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling.

Sjaak werkt vanuit zijn ervaring, passie en enthousiasme en heeft een praktische, persoonlijke en direct toepasbare werkwijze. Zonder vastomlijnd programma, want hij werkt graag met wat er bij mensen, groepen en organisaties actueel is. Praktisch is oplossingsgericht, gebruik maken van de creativiteit van mensen zelf, zonder de aandacht voor het besturen en ontwikkelen van organisaties te verliezen. Persoonlijk betekent mensen begeleiden vanuit intrinsieke motivatie, vertrouwen en inzicht. Hiermee wordt individuele ontwikkeling gestimuleerd in de context van de organisatie waarvan mensen deel uitmaken. Sjaak is effectief omdat hij zowel de taal van de medewerkers binnen een organisatie als die van het management spreekt en verstaat.

Sjaak is gewend om met uiteenlopende organisaties te werken, zowel profit als non-profit. Hij werkt onder andere voor: VandeLande Industries, PANalytical, TNO, Ontwikkelcentrum Ede, Genexis, Intertoys, BOAL Aluminium en Sekisui-S-lec en hij coacht managers in het bedrijfsleven.

Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element