• De resultaten worden gefilterd op de organisatie: Augere BV

Annemie van den Boomen

Foto van Annemie van den Boomen
Augere BV Werk Vught Telefoon werk: 0622776696 Website: Augere BV
Biography

Annemie van den Boomen heeft naast haar studie arbeids- en organisatiepsychologie, aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van management, advies- en trainingsvaardigheden en specifieke vakgebieden als NLP, Transactionele Analyse en Emotionele Intelligentie. Daarnaast volgde zij trainingen als moderator voor werkbijeenkomsten en facilitator voor projectmanagers.

Zij heeft haar werkervaring opgedaan in uitvoerende en later management- en bestuursfuncties in profit en non-profit. Zij heeft een lange ervaring als trainer in communicatieve- en management vaardigheden. Zij begeleidt als adviseur kwaliteitstrajecten, licht samen met afdelingen de overlegstructuur door op effectiviteit en efficiency, zet trainingstrajecten uit ter vergroting van de teamperformance en/of persoonlijke effectiviteit en leidt als projectmanager ontwikkeltrajecten in organisaties.

Ze richt zich op het begeleiden en trainen van teams ter verbetering van de teamperformance, en de optimale inzet van individuele competenties. Daarnaast biedt zij managers kans om in korte tijd door middel van praktische actiegerichte personal coaching een persoonlijk actieplan te realiseren.

Op onze website is meer te lezen over onze aanpak en uitgangspunten onder de button “over augere” .

Augere brengt je verder……. door dichtbij te komen.

Expertise

Roestvrij Samenwerken, The Human Element