Geneviève Liot

Foto van Geneviève Liot
eleria Werk Brussel België Telefoon werk: 0032(0)472 42 69 32 Website: http://www.eleria.be
Biography

De bedrijfswereld evolueert voortdurend. In deze complexe omgeving komen veel mensen terecht in moeilijke situaties, waar angst en stress – vaak zonder dat ze het zelf weten – de overhand krijgen in veel van hun reacties. Onze toegevoegde waarde? Wanneer de klant op een dieper niveau wil veranderen, helpen en ondersteunen wij hem in dit proces. Op die manier kan hij met meer zelfvertrouwen en vertrouwen in de anderen aan de slag. Hiervoor vertrekken we vanuit de leefwereld en de wensen van de klant.

We bieden coaching aan voor individuen en teams, evenals opleidingen in The Human Element, Implicit Career Search en Radical Collaboration.

We gebruiken The Human Element trouwens als leidraad in al onze projecten.

Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Bernadette Meijer-Veling

Foto van Bernadette Meijer-Veling
BMJConsultancy Werk Bilthoven Telefoon werk: 06-22986967 Website: Holtrop (voorlopig)
Biography

Mijn bedrijf bevindt zich op het snijvlak van HR en Recruitment en Commercie. Nadat ik de training Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling heb gevolgd, was ik zo enthousiast en geïnspireerd dat ik heb besloten om hier het vakgebied van Trainingen aan toe te voegen. Ik ben inmiddels gecertificeerd en ben met mijn oud collega Bas van Beek een samenwerking aangegaan om mede vanuit Holtrop de KLO training, The Human Element B en Roestvrij Samenwerken te geven. Deze trainingen brengen op een mooie wijze het bewustzijnsproces op gang waarom dingen lopen of niet lopen, individueel of in teams, zoals men dat in gedachten heeft. Wij ondersteunen hen hierbij in 3 daagse trainingen. Ik maak gebruik van mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven zowel op ZZP basis als in loondienst (Adecco, Broekhuizen en Wit, Schaal X, WerfSelect en Captiva) en hoop nog vele jaren mee te blijven groeien en ontwikkelen met het mooie materiaal van The Human Element.

Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Hannah Naus

Foto van Hannah Naus
Werk Amsterdam Telefoon werk: 06-16616902
Biography

Gedreven door te ontdekken waar ik energie van krijg, bewandel ik steeds  weer nieuwe paden om het beste uit mij zelf en mijn omgeving te halen. Ik ben een jonge dame, die al vroeg bezig is haar pad, naast studie, te verrijken met het kennis nemen van zaken die me drijven. Coaching en training zijn daarin erg belangrijk. Met de kwaliteiten die ik steeds meer in mezelf begin te ontdekken, zoals bouwen, verbinden, spontaniteit, openheid en luisteren met aandacht, zie ik mezelf als een coach en trainer, die nog weinig gecertificeerd is, maar wel een frisse en enthousiaste kijk op het leven heeft en een grote drang tot leren.

Expertise

The Human Element

Norbert Netten

Foto van Norbert Netten
Ripuls Werk Amersfoort Nederland Telefoon werk: 0624106416 Website: http://www.ripuls.nl
Biography

Teamcoaching. Meer dan 20 jaar ervaring in het coachen van veranderingsprocessen in organisaties en het begeleiden van directie- & management teams, waarin de verschillen tussen mensen de kracht van het team als geheel aantast. Binnen team coaching ook personal coaching.

Expertise

The Human Element

Femke Ohm

No Photo Available
Teamtalent Werk Amsterdam Nederland Telefoon werk: 0624221060 Website: http://www.teamtalent.nl
Biography

Teamtalent helpt teams en organisaties succesvol te zijn in hun communicatie en samenwerking met anderen. Dit doen we door mensen bewust te maken van hun eigen talenten, houding en gedrag in de samenwerking.

Wanneer mensen vaardiger zijn in het oplossen van problemen vanuit gezamenlijk belang, zijn zij geneigd elkaar meer op te zoeken en te helpen. Zodra de eilandjes cultuur verdwijnt ontstaat er meer vertrouwen binnen een organisatie en is duurzame verandering mogelijk. En dat is precies waar Teamtalent naar streeft bij de organisaties waar zij voor werkt.

Expertise

Roestvrij Samenwerken

Maarten Pieters

Foto van Maarten Pieters
Maarten Pieters Beleid & Organisatie Werk Rosmalen Nederland Telefoon werk: +31655151013 Website: http://www.maartenpieters.nl
Biography

Ik heb bewust mijn naam aan mijn bedrijf verbonden. Open, simpel en helder.

Ik help mensen, teams en organisaties  hun werkrelaties en samenwerkingskracht te ontwikkelen. Ik richt me daarbij op mensen en organisaties met hart voor de publieke zaak.

Inspiratie vind ik in dingen die als vanuit zich zelf lijken te gaan. De groei van onkruid in mijn tuin of een wonderdoelpunt van Messi.

Ik help mijn opdrachtgevers de juiste omstandigheden te scheppen voor een vruchtbaar leerproces. Op een zeker moment ontwikkelt de organisatie zich dan vanuit zich zelf met als resultaat wonderdoelpunten.

Expertise

Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Valerie van Reede

No Photo Available
Valerie van Reede Training & Coaching Werk Soest Nederland Telefoon werk: 06 31998463 Website: http://www.valerievanreede.nl
Biography

Al meer dan 15 jaar begeleid ik organisaties, teams en personen. Ik ben breed opgeleid en ben werkzaam als senior adviseur/trainer/coach in het bedrijfsleven waar ik bedrijven ondersteun bij professionaliserings- en transformatietrajecten. Mijn specialisatie is persoonlijke effectiviteit in werk en leven. Daarnaast train ik ook op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering.

Expertise

The Human Element

Tycho van der Reijden

No Photo Available
IO Consult Werk Oegstgeest Nederland Telefoon werk: 06150564789 Website: http://www.ioconsult.nl
Biography

IO Consult biedt coaching, loopbaanbegeleiding, assessment en training aan mensen, teams en organisaties die hun missie willen realiseren, die hun functioneren willen verbeteren of die hun potentieel willen realiseren in de mate dat zij dit wensen.

Door mijn achtergrond als klinisch psycholoog in combinatie met mijn expertise als organisatiepsycholoog beweeg ik mij bij voorkeur op het raakvlak van persoonlijk functioneren, communicatie, samenwerking en organisatievraagstukken. Het is mijn persoonlijke missie om de integrale ontwikkeling (IO) van individu en samenleving te bevorderen door individuen (I) en organisaties(O) te ondersteunen. Ik help visie naar vorm te concretiseren door openheid in communicatie te stimuleren en door verantwoordelijkheid in handelen aan te moedigen. Daarmee wil ik voorwaarden creëren voor wezenlijke groei, diepgaand leren en vruchtbare samenwerking.

Expertise

Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Ina Reijn

No Photo Available
Werk  Hilversum Nederland Telefoon werk: 0356422491
Expertise

The Human Element

Erna Reiken

Foto van Erna Reiken
Yondering Thuis Enschede Telefoon werk: 0624 978 220 Website: Yondering
Biography

Als creatief en probleemoplossend denker richt ik me op organisaties en teams die meer uit hun creatieve denkkracht willen halen om op die manier moeiteloos aan te blijven sluiten bij de uitdagingen van de snel veranderende 21ste eeuw. Omdat vertrouwen en persoonlijke relaties in een team een groot effect hebben heb de ontwikkeling en resultaten, gebruik ik waar nodig de Human Element aanpak om teamprestaties nog sterker te vergroten.

Expertise

The Human Element

Bjørna Rekers

Foto van Bjørna Rekers
Ravissant Coaching & Training Werk Enschede Nederland Telefoon werk: 06-16928961 Website: Ravissant Training & Coaching
Biography

Bjørna wil zich onderscheiden door haar werkwijze en kwaliteit. Ze wordt omschreven als integer en betrokken. De persoonlijke missie van Bjørna is: anderen succesvol maken! Omdat ieder mens uniek is vraagt dit een unieke benadering. De rode draad die echter in ieder traject terug te vinden is kan worden beschreven als een directe en open wijze van coachen (en trainen) waarbij mensen bewust worden van hun gedrag, gevoel en eigenwaarde/zelfvertrouwen.

Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling, Roestvrij Samenwerken, The Human Element

Joannie van Rijswijk

Foto van Joannie van Rijswijk
Inner movement; systemisch werk, coaching en training Werk ‘s-Gravenzande Nederland Telefoon werk: 06-21144327 Website: www.inner-movement.nl
Biography

Het is mijn passie en missie om mensen innerlijk in beweging te brengen.

Sleutel voor mij is daarbij; terug naar de essentie. Daar waar jij jezelf kunt voelen en waar jouw antwoorden te vinden zijn.

Ik werk zowel met individuele personen als ook met teams in organisaties. Het verhogen van het persoonlijke bewustzijn binnen de corporate wereld is daarbij voor mij een grote uitdaging!

Expertise

The Human Element

Arthur Roos

Foto van Arthur Roos
Arthur Roos HR management & advies Werk Nijmegen Nederland Telefoon werk: 06-37440545 Website: http://www.arthurroos.nl
Biography

Mijn werkdoel is het vergroten van het werkplezier en levensgeluk van mensen door het vergroten van hun zelfbewustzijn ten aanzien van hun gedrag en het immense geheel van potentieel, talent en ambitie dat zij onbewust met zich mee dragen. Mijn portfolio bestaat uit interim HR diensten, MKB P&O support en loopbaan coaching (Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling).

Expertise

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling

Hans Rooswinkel

No Photo Available
Hans Rooswinkel Werk Moergestel Nederland Telefoon werk:  0648131377
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Jos Rozendaal

No Photo Available
Ucademy BV Werk IJmuiden Nederland Telefoon werk: 0620004361
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Frank Rutten

No Photo Available
 Avoine Werk Nijmegen Nederland Telefoon werk: 0620434044
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Ernst Sluijs

No Photo Available
Werk Schoonhoven Nederland Telefoon werk: 0182384926
Expertise

The Human Element

Jacqueline Smith

No Photo Available
Spirit Group Werk Amsterdam Nederland Telefoon werk: 0620794741 
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Martin Streng

No Photo Available
Bubbling Minds Werk Hengelo Nederland Telefoon werk: 0622564342
Expertise

Roestvrij Samenwerken

Maarten Tax

Foto van Maarten Tax
Rootven Management BV Werk Eindhoven Nederland Telefoon werk: 0650633389 Website: http://www.rootven.com
Biography

Interim- en projectmanagement, training en coaching. Volledige betrokkenheid, integriteit, objectiviteit, doelgerichtheid en een mensgerichte aanpak zijn leidend bij onze aanpak. Gericht op een duurzame verbetering van de organisatie en haar resultaten.

Expertise

Roestvrij Samenwerken

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3